duminică, 28 februarie 2010

Zambeste, maine va fi mai rau!

Am rupt peste 20 de pagini in ultimele nopti. Toate stau acum, parca asteptand ceva de la mine, mototolite sfidator langa biroul meu.

Ma exaspereaza!

Si din cauza lor, o iau de la capat in fiecare noapte, dandu-mi toata silinta in a realiza, o data si o data, un lucru simplu.
In fiecare noapte, ma asez din nou langa geam, cautandu-mi inspiratia. Unde sper sa o gasesc ? Pai asta-i problema. Nici eu nu stiu unde am pierdut-o.
In fiecare noapte, extrag rime si incerc sa pun totul cap la cap. Dupa ce imi frec mintea aproximativ jumatate de ora, tai tot ce am scris, iar foaia mea este din nou mototolita si aruncata alaturi de celelalte 20.
Debia in noaptea asta am realizat ca in fiecare noapte am pasit cu stangul in fata.

Maine clar nu va fi mai rau. :)

3 comentarii:

 1. Prima intalnire intre Bloggerii din Piatra Neamt !!! Citeste mai mult aici... http://www.serbansebastian.com/p/blogmeet.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. aud si eu destul de des incurajarea asta si nu-mi place deloc

  RăspundețiȘtergere